Link aanmelden bij Webdesigngids

Het toevoegen van een link op webdesigngids is gratis. Wel dienen je bedrijf en je website aan enkele kwaliteitseisen te voldoen.

U bevindt zich hier: Home  Website aanmelden

Advertentie

Ook adverteren op deze gids? Bekijk hier de mogelijkheden.

Voortgang

 1. Uw bureau
 2. Uw gegevens
 3. Gebruikersaccount
 4. E-mailadres
 5. Verificatie
 6. Voltooid

Uw bureau

*

De volgende velden zijn onjuist:

 

Je bent een professional

 • Websites maken is je vak. Je staat dan ook ingeschreven bij de KvK. Je bent vindbaar en bereikbaar zoals elk ‘normaal’ bedrijf of ondernemer, en dus niet alleen via een webformulier, postbus of een mobiel nummer. Je adresgegevens staan vermeld op je site - óók als je vanuit huis werkt!

Je hebt een professionele website

 • Op je website laat je op verzorgde wijze zien wat je diensten zijn. Natuurlijk heb je een eigen domein en plaats je geen banners, pop-ups of adwords op je site.

Gericht op het aanbieden van webdesigndiensten

Bij de diensten die je aanbiedt, ligt de nadruk op het vormgeven van websites, en dus niet op bv. het aanbieden van domeinen of hosting. Dit blijkt duidelijk uit de informatie op je website.

Creatief in vormgeving

 • De websites die je maakt, dragen duidelijk jouw stempel. Je bent dus geen templateverkoper, maar een échte webdesigner.

Geen ‘foute’ code

 • Je houdt je, net als de meeste webdesigners, aan de richtlijnen die zoekmachines hanteren mbt. zoekmachine- optimalisatie. Websites die zich niet houden aan deze richtlijnen worden niet geplaatst of uit de index verwijderd.

Teruglink

 • Om opgenomen te worden op webdesign-gids, dien je eerst een teruglink naar deze gids op je site te plaatsen. Die teruglink hoeft echt niet prominent op je site aanwezig te zijn. Meer informatie over het plaatsen van de teruglink vind je via deze link.

Als je site aan de voorwaarden voldoet, wordt hij binnen enkele dagen aan de index toegevoegd. Je ontvangt van ons een bericht zodra hij geplaatst is.

Link aanmelden