Het laatste nieuws uit de webdesign branche

Met het laatste webdesign nieuws enĀ tips & trucs proberen wij u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het internet.

Advertentie

Ook adverteren op deze gids? Bekijk hier de mogelijkheden.

Interactive advertising and marketing event 2011

Geplaatst op 24 mei 2011

Op 15 en 16 juni 2011 zal in de RAI in Amsterdam het Interactive Advertising and Media Event plaatsvinden. Dit grote evenement voor online marketing wordt georganiseerd door Adformatie en Emerce.

Tijdens het Interactive Advertising and Media Event, afgekort IAM '11, komen de hotste topics aan bod, zoals: performance based marketing, social media, webdesign for conversion, email marketing, online advertising, analytics en online video & advertising. 

Op de IAM academy kun je je eigen programma samenstellen, een directe online update in een kort tijdsbestek op de manier die bij jou past.

Direct contact met experts
Profiteer van ruim 1500 m2 online kennis en bezoek de belangrijkste online experts en stel direct 1 op 1 je vragen.

Round tables en workshops
Wil je in een kleine setting jouw vragen kwijt dan zijn de round tables en workshops een ideale kans. Schuif aan tafel bij de experts en ga samen met je vakgenoten in op praktische onderwerpen. Zaken zoals hoe zet ik LinkedIn in tijdens mijn campagne, wat moet ik doen met Twitter? Hoe zorg ik dat mijn online marketing mix goed in elkaar zit? En wat moet ik doen met Social Media?

Social media bar
Breid tijdens IAM direct je netwerk uit en ontmoet 7000 collega marketeers! Ontmoet ze live bij onze social media bar, twitter mee op de mash up en vorm samen met de andere bezoekers een Social Media Cloud.

Sessies
Wil je geinspireerd worden door een bijzondere presentatie? Sit back and listen. Gedurende twee dagen staan onze collegezalen in het teken van sessies over online marketing met de nadruk op “how to” kennis op het gebied van search, e-mail marketing, effectieve websites en allerlei andere mogelijkheden van internet en mobiele communicatie.

Masterclasses
Of liever een gratis masterclass volgen? Docenten van Beeckestijn Business School verzorgen tijdens IAM
zes bijzondere inhoudelijke colleges.

Debatten en launches
Onze tv studio is dé plek voor boeiende launches, fascinerende debatten en sterk inhoudelijke interviews.

Meer informatie vind je op iamevent.nl »

Terug naar de vorige pagina