Het laatste nieuws uit de webdesign branche

Met het laatste webdesign nieuws enĀ tips & trucs proberen wij u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het internet.

Advertentie

Ook adverteren op deze gids? Bekijk hier de mogelijkheden.

Congres over de invloed van internet in Nederland

Geplaatst op 20 oktober 2011

SIDN, beheerder van de .nl domeinnamen, organiseert een congres over de invloed van internet in Nederland. Het congres maakt deel uit van de jublileumactiviteiten, die in het leven zijn geroepen vanwege het 25-jarig bestaan van de .nl-domeinnaam.

Op 10 november organiseert SIDN het 25 jaar.nl-congres, in Taets Gallery Zaandam. Onder leiding van presentatrice Chazia Mourali worden de belangrijkste uitkomsten van de Nationale Internetenquête, die in september door 11.000 respondenten is ingevuld, besproken.

Voor professionals uit de internetindustrie

Onder andere Kevin Kelly (bekende Amerikaanse internet goeroe en oprichter & hoofdredacteur van Wired Magazine), Prof. Dr. Herman Pleij (hoogleraar Nederlandse Letterkunde), Arda Gerkens (directeur HCC) en Prof. Dr. Wim de Ridder (hoogleraar Toekomstonderzoek) zijn als sprekers van de partij. Zij geven hun visie op internet in relatie tot de uitkomsten van de enquête op de thema’s Economie, Maatschappij en Persoonlijk leven. Het 25 jaar van .nl-congres is bedoeld voor professionals uit de internetindustrie die tijdens het congres ook de gelegenheid krijgen om hun mening kenbaar te maken over belangrijke internetthema’s. Tevens worden na afloop van het congres de SIDN Internet Awards uitgereikt.

Roelof Meijer, Algemeen Directeur SIDN:
“Het ’25 jaar van .nl-congres’ geeft, aan de hand van de Nationale Internetenquête, belangrijke ‘insights’ en inspiratie over de invloed van internet in het dagelijkse leven van Nederlanders. Deze informatie kan zeker van invloed zijn bij de ontwikkeling van strategie en beleid omtrent internet voor zowel overheden als het bedrijfsleven.”

Lees het volledige artikel, inclusief programma, op SIDN.nl »

Terug naar de vorige pagina